Perkthe me google

Përkthe me Google

Shërbimi i Google, i ofruar pa pagesë, përkthen në çast fjalë, fraza dhe sajte uebi mes anglishtes dhe mbi 100 gjuhëve të tjera.

Google Translate – Aplikacionet në Google Play

Përkthimi i tekstit: Përktheni midis 108 gjuhëve duke shtypur • Trokit për të përkthyer: Kopjoni tekstin në çdo aplikacion dhe prekni ikonën “Përkthe …

Pyetjet e shpeshta – Crowdsource Help – Google Support

Ne mbështetemi te dëshira e mirë e anëtarëve të komunitetit për të ndihmuar në përmirësimin e cilësisë së shërbimeve të tilla si Google Maps, “Përkthe me …

Google Translate- përkthime edhe me zë (Video)

Google Translate- përkthime edhe me zë (Video) – Drenica Press

16.01.2015 — Mundësia që vjen nga Google Translate është komunikimit nga një gjuhë në një tjetër në kohë reale. Si dhe me mundësi shumë të lehtë.

Përkthim ‘googlen’ – Fjalor shqip-Gjermanisht | Glosbe

Dystopia që më shqetëson është një univers në të cilin një grup i vogël gjenish shpik Google-in dhe të ngjashme si Google dhe pjesa tjetër punësohet për tu …

Perkthe me google

Search: Perkthe Anglisht Shqip Online. Përkthe me Google Google Translate Mëso Frengjisht Shqip Fjalor Audio 76 100 French Albanian June 9th, …

40 Minuta Shprehje Gjermanisht me Perkthim Shqip // A1 A2 B1

Përkthe me Google Google Translate Mëso Frengjisht Shqip Fjalor. dr sa. Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.

google translate anglisht shqip – Alicenova

google translate anglisht shqip

26.04.2021 — Access Përkthe me Google screenshot: pin. fjali anglisht in english with contextual examples mymemory. Mesim Anglisht Shqip Foljet Meso …

Si të përdorim Google Translate, aplikacioni më i mirë i …

Si të përdorim Google Translate, aplikacioni më i mirë i përkthimit për Android. | Androidsis

Si të përdorni Google Përkthe, aplikacioni më i mirë i përkthimit për Android. · Shkarkoni Google Translate falas nga Google Play Store · Por çfarë na ofron …

Ne vazhdojmë me udhëzimet themelore të Android me të cilat duam t’ju japim një udhëzues praktik përdorimi, në mënyrë që të njihni aplikacionet në thellësi

Keywords: perkthe me google, google translate shqip gjermanisht, google translate gjermanisht shqip, perkthe ne google, google translate shqip anglisht, perkthe me google gjermanisht shqip, https www google përkthe al, gjermanisht shqip perkthim me google, fjalor shqip gjermanisht google, perkthe me google translate gjermanisht shqip, https www përkthe google al, translate gjermanisht shqip google, perkthim gjermanisht shqip me google, perkthe me google shqip gjermanisht, google translate anglisht shqip, google përkthe com al, perkthim google, perkthim ne google, përkthe në google, https www google përkthe com al